Header Ads

El destacat 206: Quasar

El disc destacat del programa 206 és el segon treball del baterista CARLOS FALANGA, QUASAR. Un treball que segueix l'estela marcada per Gran Coral (Underpool, 2015) i on s'envolta de músics essencials en el panorama del jazz actual a Catalunya.



Cesar Joaniquet al saxo tenor, Marco Mezquida al piano, Jaume Llombart al Fender Rhodes i sintetitzadors, Jordi Matas a la guitarra, Marko Lohikari al baix i  Carlos Falanga a la composició i bateria. Un super-grup que es nota ràpidament coneixedor de les intencions de l'argentí. Les aportacions es succeeixen de forma natural, no forçades i en sincronia absoluta amb l'ambient que generen els 12 temes.

Quasar amaga darrera de cada cançó infinitat de referències, les audicions per separat del temes permeten una millor exploració de cada plantejament, les cançons són curtes i molt aprofitades en els seus desenvolupaments. L'audició del disc esdevé infinitament entretinguda, ja que cada cançó descarrega una concentració de sensacions molt forta però ràpidament acaba per deixar passar la següent amb una nova descarregada emocional.

Un treball magnífic d'aquells que es queden enganxats al reproductor i es reprodueixen una i un altre vegada.

QUASAR del baterista Carlos Falanga va ser enregistrat a La Casa Murada, Banyeres del Penedès, Tarragona, el 13 de desembre de 2015.

Està publicat pel segell FRESH SOUND NEW TALENT.

Podeu escoltar el programa 206 en aquest enllaç

foto: Fresh Sound New Talent

Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.