Header Ads

El destacat 195: Made in New York - Luís González Trio

.

El trio del pianista Luís González és una d'aquelles formacions tan sòlides que difícilment les pots imaginar amb un altre forma. L'associació entre el piano de Luís González, el contrabaix de Joan Solà-Morales i la bateria de César Martínez porta 8 anys funcionant perfectament. Una formació que ha enregistrat 6 discos i col·laborat amb diversos artistes de renom.

L'últim treball que teniem com a referència del trio era aquell Smile de 2014 enregistrat durant una gira per Andalusia.

De viatge a viatge.

Made in New York (PSM-Music, 2016) s'enregistra a la capital del jazz. Luís Gonzalez juga a fusionar flamenc, música llatina, música europea... tot en la batedora del jazz i amb col·laboracions de luxe com el guitarrista israelià Gilad Hekselman, la vocalista Laura Noah o el saxo del jove Lucas Martínez.

El resultat és un disc d'una força atmosfèrica important, ple de detalls i ritmes diferents però que encaixen en el conjunt dels 11 temes. Un disc aparentment homogeni però que guanya dimensió en l'escolta aïllada de les cançons.

El disc va ser enregistrat al Samurai Hotel Studio de New York el 25 i 26 de març del 2016.

Aprofitem per destacar també la l'aportació gráfica, fantàstica, de Joan Coromines, que crea un digipack preciós.

Des del Local de Jazz recomanem aquest MADE IN NEW YORK de LUÍS GONZÁLEZ TRIO.


Podeu fer un tast del disc aquí mateix



Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.