Header Ads

Programa 45 - Resum Temporada 1 - 2a part

I amb el capítol 45 acabem la primera temporada de vida del Local de Jazz de Ràdio Arenys. L'últim programa seguim amb el repàs de músics que ens han acompanyat durant aquest 2011/2012. Una llista de convidats de la que podem estar molt orgullosos.


ESCOLTA EL PROGRAMA 45!!




Ha sigut una primera temporada fantàstica i, personalment, estic molt agraït a tots aquells que han col·laborat amb el programa, des de Josep Bayo per obrir la porta de la ràdio al programa i enregistrar divendres rere divendres els vídeos dels grups convidats ajudat ocasionalment per la Marta Pérez Verge, passant per tots els tècnics que han polsat el REC durant 45 edicions: Toni Major, Pau Serrano i el que més vegades ha estat darrera del vidre suportant les músiques que sortien del Local de Jazz, en Ramon Torres.



En Ramón Torres i un servidor.



Lògicament la meva gratitud a tots els músics que han acceptat la nostre invitació com aquells que s'han posat en contacte per mostrar el seu interès en venir al Local, amb ells s'ha confeccionant una bonica col·lecció de cançons i vídeos, moltes vegades exclusives i que confeccionen un molt petit plànol de la gran escena jazz a Catalunya.

I per últim, el més gran dels agraïments per vosaltres, que ja sigui per FM o per Internet alguna vegada fiqueu el cap al Local de Jazz per veure (o escoltar) que passa per aquest programa. Una abraçada hertziana a tots, moltes gracies.



I la propera temporada? Dons ja veurem... primer descansar, gaudir de tota la música possible aquest estiu i tastar nous combinats. Ja parlarem a la tornada, ens veiem...salut!!



Juan Carlos Reigosa




Imágenes del tema: follow777. Con la tecnología de Blogger.